Doelman Frank Beljaars van JVC Cuijk hield de nul.
Doelman Frank Beljaars van JVC Cuijk hield de nul. Foto: Gerno de Haas

JVC Cuijk dendert na rust over Sportclub Teuge heen

Voetbal 1.190 keer gelezen

TEUGE | JVC Cuijk heeft de koppositie in de derde klasse A gepakt. De Cuijkenaren maakten er vijf tegen Sportclub Teuge (0-5) en mogen zich door die overwinning op basis van het doelgemiddelde de nieuwe koploper noemen.

JVC had 45 minuten lang het nodige te duchten van de thuisploeg, maar toen het verschil eenmaal was gemaakt, liep de formatie van coach Dennis Straatman alsnog uit naar een ruime overwinning. Jasper Vink (twee), Bjenze Graat, Ali Ozdimir en Stan Broenland bezorgen hun elftal een 5-0 zege. “De eerste helft waren we niet zo goed, maar Jasper maakte twee goede goals”, aldus Straatman. “In de tweede helft waren we gelukkig wat beter en liepen we uit naar 0-5. Teuge kon niet meer brengen wat ze eerste helft nog wel konden.”
JVC Cuijk is koploper in klasse 3A met negen punten uit drie wedstrijden (doelsaldo: 16-3). FC Zutphen (14-1) en Eerbeekse Boys (10-6) hebben eveneens negen punten. Nummer vier VV Dieren heeft er twee minder.