Het elftal van VCA dat in 1967 promoveerde van de derde naar de tweede klasse Maasbuurt.
Het elftal van VCA dat in 1967 promoveerde van de derde naar de tweede klasse Maasbuurt. Foto: VCA

VCA viert uitgesteld 60-jarig jubileum op zaterdag 4 juni

Voetbal 569 keer gelezen

SINT AGAHTA | VCA bestond zestig jaar in 2021. Vanwege coronabeperkingen was het vieren ervan niet mogelijk. Op zaterdag 4 juni wordt het jubileum alsnog gevierd met voetbal- en feestactiviteiten op sportpark Veldzicht en in MFA De Agaat in Sint Agatha.

De dag begint met een clinic (voor de jeugd van 5 t/m 13 jaar) en zowel leden als niet-leden kunnen zich hiervoor aanmelden: jubileum@vca-stagatha.nl of via een inschrijfformulier op www.vca-stagatha.nl. De activiteit is gratis en duurt van 10.00 tot 12.00 uur, met aansluitend een brunch voor de deelnemers. De clinic wordt verzorgd door PUUR voetbal. Om 11.00 uur begint de brunch voor de seniorenleden van VCA en aansluitend is er een 4x4 toernooi. Iedereen kan zich met een team van minimaal vier spelers en maximaal zes spelers aanmelden via www.vca-stagatha.nl (vóór 1 juni). Ook hier zijn geen kosten aan verbonden. Het 4x4 toernooi is van 13.00 tot 17.00 uur en wordt opgeluisterd met een penaltybokaal.

Feestavond
Vanaf 19.00 uur is er een informele receptie om de felicitaties over te brengen aan bestuur en betrokkenen van VCA, waarna vanaf 20.00 uur een feestavond losbarst onder de bezielende klanken van DJ Dyfer en DJ Soublesse. “We hopen op een mooie dag voor onze vereniging en ons dorp. Natuurlijk is iedereen ook welkom om als toeschouwer die dag onze gast te zijn. We hebben er zin in”, aldus het VCA-bestuur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant