JVC Cuijk beleefde thuis tegen Eerbeekse Boys een gemakkelijke middag.
JVC Cuijk beleefde thuis tegen Eerbeekse Boys een gemakkelijke middag. Foto: Gerno de Haas

3A: JVC Cuijk revancheert zich na echec in Dieren

Voetbal 567 keer gelezen

CUIJK | JVC Cuijk mag nog een beetje hoop blijven koesteren op het kampioenschap in de derde klasse A. De Cuijkenaren wonnen zaterdag overtuigend van Eerbeekse Boys (5-0) en revancheerden zich daarmee voor het echec tegen VV Dieren van afgelopen dinsdag.

Nadat Gijs van de Besselaard al vroeg in de eerste helft de lat had geraakt, mikte een Eerbeekenaar de bal achter zijn eigen doelman. Daarmee was het ergste verzet gebroken en nadat Fynn Versteeg uit een hoekschop voor 2-0 had gezorgd, was het pleit beslecht. In de tweede helft liep JVC uit naar een 5-0 overwinning door doelpunten van Versteeg, Jordi Toonen en Ali Ozdimir (zie video). “Dit was de juiste reactie na dinsdag. Een lekkere en belangrijke overwinning”, keek JVC-coach Dennis Straatman terug. “Het is nu belangrijk om eens een paar goede weken te draaien.”