Willem van Rosmalen aangesteld als programmamanager Land van Cuijk.
Willem van Rosmalen aangesteld als programmamanager Land van Cuijk.

Willem van Rosmalen aangesteld als programmamanager Land van Cuijk

Politiek 103 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | De vijf gemeenten in het Land van Cuijk hebben Willem van Rosmalen aangesteld als programmamanager. Hij heeft primair de opdracht te bouwen aan een uitvoeringsorganisatie 'Samen werken in het Land van Cuijk'.

Van Rosmalen heeft als voormalig gemeentesecretaris van de gemeente Schijndel een ruime ervaring op het gebied van samenwerking in en tussen gemeenten, maar vooral ook in de samenwerking van gemeenten met haar inwoners. Dit vanuit zijn visie dat burgers in feite eigenaar zijn van hun gemeente. Hij heeft in dit kader tal van initiatieven genomen, die landelijk navolging hebben gekregen. Van Rosmalen over zijn nieuwe rol: "De stuurgroep en projectgroep staan voor de uitdaging om samen met bedrijven, maatschappelijke organisaties en vooral ook de inwoners te bouwen aan een economisch sterk en leefbaar Land van Cuijk."

Projecten
De vijf gemeenteraden in het Land van Cuijk hebben binnen vijf thema's (versterken van de economische vestigingsvoorwaarden, versterken keten Agro en Food, groei van recreatie en toerisme, leefbaarheid kernen en zorg en sociaal domein) voor dit moment twaalf concrete projecten benoemd. Op basis van deze projecten kan worden verder gebouwd aan de overtuiging en het vertrouwen dat samenwerking tussen gemeenten, private en maatschappelijke organisaties het Land van Cuijk economisch en sociaal-maatschappelijk verder kan brengen: samen bouwen aan een geweldige regio.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant