Kitty Goverde is één van de tonpraters in Cuijk. (foto: CV De Knoerissen Uden)
Kitty Goverde is één van de tonpraters in Cuijk. (foto: CV De Knoerissen Uden)

'Lekke Lache' in Cuijk met allerbeste tonpraters

Kunst en cultuur 283 keer gelezen

CUIJK | Op zaterdag 29 oktober wordt het weer lachen in Zaal Verhoeven in Cuijk. De allerbeste tonpraters zullen die avond andermaal op het Cuijks podium verschijnen.

Terug na enige lange tijd op het Cuijkse podium is Kitty Goverde. Inmiddels heeft ze een prijzenkast met alle belangrijke prijzen. Met haar man Sjef zit ze als 'Tulpentrut' in de kaas en tulpenhandel en verhaalt over haar hachelijke avonturen. Andy Marcelissen werd landelijk ontdekt door Kluun en deze nam hem mee naar Lowlands en Mystery Land. Momenteel staat Andy ook nog in de theaters met zijn voorstelling 'Verstand Op Nul'. Het is bijzonder dat Andy Lekker Lache in Cuijk op zijn agenda heeft staan. Berry Knapen is één van de absolute toppers van de avond: recordhouder met zes titels van Brabantse kampioen. Met zijn nieuwe act als 'Ambtenaar van de burgelijke stand' overtrof hij zichzelf. Iedereen is benieuwd waar hij dit jaar weer mee komt. Dirk Kouwenberg staat vooral bekend om zijn enthousiasme en energieke overtuigende manier van brengen. Hij weet met een werkelijk ongelooflijk verhaal van een astronaut de mensen op het puntje van hun stoel te laten zitten. Ton Brekelmans kom je tegen in de meest overtrokken kostuums als het gaat om duidelijk te maken om wat voor typetje het gaat. Bekende creaties zijn 'Toontje Snotpin' en 'De Schonste Baby van Brabant'. Frans Bevers is met 'Ciske' van Franciscus een klassieker, veel contact met het publiek en nooit kwetsend.
'Lekker Lache' is zaterdag 29 oktober vanaf 19.30 uur bij Zaal Verhoeven, Stationsstraat in Cuijk. Voorverkoop bij De Geluksspecialist (Cuijk) en 't Smulhuukske (Oeffelt). Groepen van minimaal acht personen kunnen kaarten reserveren per e-mail: info@zaalverhoevencuijk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant