Oud-Apachepiloot Peter Gordijn uit Oploo te gast bij Cicero Sint Anthonis.
Oud-Apachepiloot Peter Gordijn uit Oploo te gast bij Cicero Sint Anthonis.

Oud-Apachepiloot uit Oploo te gast bij Cicero Sint Anthonis

Kunst en cultuur 45 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Na het succesvolle eerste seizoen presenteert Cicero Sint Anthonis als eerste spreker van het nieuwe seizoen voormalig Apachepiloot Peter Gordijn. Op maandag 31 oktober vertelt hij zijn inspirerende verhaal over zijn verleden als piloot bij Defensie en zijn persoonlijke ontwikkeling en levenslessen die hij hieruit heeft gehaald.

Peter Gordijn groeide op in Oploo en was van 2005 tot 2015 Apachepiloot. Hij is vier keer op uitzending geweest naar Afghanistan en één keer naar Mali. Uit onvrede over de VN-vredesmissie in Mali heeft hij uiteindelijk in goed overleg Defensie verlaten. Een hernia in 2006 zorgde voor een gedwongen zelfreflectie en het begin van een proces van persoonlijke ontwikkeling. Gordijn kon na een succesvolle operatie weer vliegen maar bleef zich daarnaast richten op de universele levenslessen die zijn leven naar eigen zeggen enorm verrijkten. In zijn boek 'Wakker!' beschrijft Gordijn de belangrijkste acht levenslessen aan de hand van de avonturen die hij meemaakte als Apachepiloot.
Bij Cicero laat hij op maandag 31 oktober (in MFC Oelbroeck, Breestraat 1D in Sint Anthonis) beelden zien die hij maakte vanuit zijn cockpit en vertelt hij zijn unieke verhaal. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie via www.facebook.com/cicerosintanthonis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant