Een van de beelden van de show van MOMIX.
Een van de beelden van de show van MOMIX.

Acrobatisch danstheater komt naar de Schouwburg in Cuijk

Kunst en cultuur 58 keer gelezen

CUIJK | Een sprookjesachtige show met acrobatische danstheater zal op dinsdag 1 november in Schouwburg Cuijk te zien zijn.

MOMIX wordt internationaal geroemd om zijn acrobatische danstheater. De Grote man achter het Amerikaanse gezelschap is choreograaf en artistiek leider Moses Pendleton, die al vijfendertig jaar de touwtjes in handen heeft.

Alchemia
In hun gloednieuwe voorstelling 'Alchemia' staan de vier elementen aarde, wind, water en vuur centraal. Alchemisten dachten ooit dat ze deze elementen naar hun hand konden zetten. De dansers verkennen op verrassende en humoristische wijze de rekbaarheid van de elementen, als alchemisten in hun laboratorium, in een spannende, grappige, opwindende, rauwe en intieme voorstelling. Een mix van dans en acrobatiek waarbij het onmogelijke mogelijk lijkt.

Betoverende voorstelling
MOMIX omschrijft hun voorstelling als een ''betoverend multimedia-spektakel, een inventieve, esthetische, verrassende en humoristische voorstelling.''

Praktische informatie
De show bewonderen kan op dinsdag 1 november om 20.15 uur. Kaarten kosten 32,50 euro. Meer informatie is te vinden op www.bibaproducties.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant