Afbeelding

Nieuwe toneelshow Molenhoek

Kunst en cultuur 113 keer gelezen

MOLENHOEK | Ook dit najaar staat er weer een vrolijk toneelspel van Toneelvereniging Molenhoek op de rol: 'Help, een baby'.

Al meer dan 25 jaar brengt toneelvereniging Molenhoek jaarlijks een toneelstuk op de planken in Gemeenschapshuis de Wieken in Molenhoek. De laatste jaren spelen zij zelfs tweemaal per jaar (in het voor- en in het najaar); een enorme prestatie voor zo'n kleine vereniging die uit slechts acht spelers bestaat. Onder bezielende leiding van hun regisseuse Maria van den Hombergh worden er zowel (tragi-)komische als serieuze stukken gespeeld. Wat wel altijd hetzelfde is, is het enorme plezier en enthousiasme waarmee de spelers hun personages en het verhaal op zeer geloofwaardige wijze tot leven brengen.

Nieuw voorstelling
Ook dit najaar staat er weer een vrolijk toneelspel op de rol:"Help, een baby", van Ruud van Ling. In dit stuk maken we kennis met de familie Draaisma. Op het eerste oog een normaal gezin, maar alles verandert als het vriendinnetje van de zoon zwanger blijkt te zijn. Dit heeft uiteraard gevolgen voor iedereen in dit gezin. Iedereen reageert op zijn eigen, soms zeer onverwachte, manier en dat levert komische taferelen op.

Diepere laag
Er zit in dit schijnbaar vrolijke verhaal echter ook een diepere laag: is er in deze tijd van het veelvuldig gebruik van de social media en het eeuwige getuur op mobieltjes nog wel echt onderling contact; kennen we elkaar nog wel echt; voelt iemand ook echt wat hij zegt of doet hij zich anders voor?

Meer informatie
Het valt allemaal te zien op 5 en 6 november om 20.00 uur in Gemeenschapshuis de Wieken, Esdoornlaan 5 te Molenhoek. Kaarten à €7,50 zijn aan de kassa verkrijgbaar. Vooraf reserveren is ook mogelijk via 024-3880253 (bij voorkeur tussen 18.00-21.00 uur) of via toneelverenigingmolenhoek@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant