Afbeelding

Laatste kaarten nu te koop Mixed Blue concert

Kunst en cultuur 175 keer gelezen

BOXMEER | Het Boxmeers Vocaal Ensemble geeft samen met Wishful Singing een concert op 12 november. Tijdens dat concert wordt de kerst CD van het Boxmeers Vocaal Ensemble gepresenteerd die is opgenomen met Wishful Singing.

Tijdens het Mixed Blue concert van het Boxmeers Vocaal Ensemble en Wishful SInging wordt een kerst CD gepresenteerd. Het eerste deel van het concert is wat klassieker, na de CD presentatie zal er populaire muziek gezongen worden. Hoewel er een kerst CD wordt gepresenteerd, is het geen kerstconcert.

Kerst CD
''Het zijn niet zozeer de traditionele kerstnummers die op de CD komen'', zegt Willem van de Rijdt, lid van het Boxmeers Vocaal Ensemble. ''Een kerst CD heeft bijna een eeuwigheidswaarde, het roept een bepaalde sfeer op. De laatste cd die we opnamen, dat was een jaar of tien, twaalf geleden.''

Wishful Singing
''Een jaar of zes geleden traden we met het Boxmeers Vocaal Ensemble voor het eerst op met Wishful Singing, dat was voor mij in ieder geval een van de leukste concerten die we ooit hebben gegeven. Ze kunnen ongelooflijk goed zingen.''

Praktische informatie
Tijdens het concert op 12 november zijn de CD's ook te koop. Het concert wordt gehouden in de Sint-Petrusbasiliek in Boxmeer, deze wordt omgetoverd tot muziektempel. Er komt een hoog podium, alles zal goed te volgen zijn via grote schermen. Het concert begint om 19.30 en duurt twee uur lang. De laatste kaartjes zijn verkrijgbaar bij Van Dinther Media en via www.Boxmeersvocaalensemble.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant