Afbeelding

Multimate staat voor maatwerk: ''eindeloze mogelijkheden''

Zakelijk 341 keer gelezen

GENNEP | De dit jaar ingezette interne verbouwing van Multimate in Gennep krijgt steeds meer gestalte. Sinds deze week is de afdeling raamdecoraties helemaal vernieuwd. "Met de producten uit deze collectie kunnen we maatwerk leveren", zegt Harrie Hermsen, Multimates specialist op gebied van maatwerk raamdecoraties en schuif- en draaideurkasten.

Door Jos Gröniger

Maatwerk, dat is waarmee bouwmarkt Multimate zich onderscheidt van de collega's. "We willen onze klanten verder helpen en met hen meedenken. Daarom hebben we op al onze afdelingen een specialist met verstand van alle facetten van bouw, verbouw en vernieuwingen", zegt eigenaar Martijn Geurts.
De afdeling raamdecoraties biedt een ruim assortiment met tal van mogelijkheden. "We hebben hier, behoudens gordijnen, alles. Voor het toepassen van jaloezieën, lamellen en oplossingen voor onder de schuine kap hebben wij de oplossing in talloze kleuren paraat", zegt Hermsen. Voor wie het zelf wil inkorten hebben we een groot assortiment standaardmaten op voorraad."

Kasten
Om voor iedere situatie een passende oplossing te bieden heeft Multimate schuif- en draaideurkasten op maat voor elke ruimte. "Je kunt kiezen voor houten en glazen deuren maar ook de materiaalkeuze is groot", zegt Harrie Hermsen, "En het is ook mogelijk dat wij de montage verzorgen nadat we alles ingemeten hebben."

Meer informatie
Multimate, Nijmeegseweg 16 Gennep. Tel. 0485-518888. Internet www.multimate.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant