Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

Koninklijke onderscheiding in Bergen voor Peter Koppes

  •   keer gelezen

BERGEN | Tijdens de jaarlijkse jubileumavond van de brandweer Bergen heeft burgemeester Pelzer afgelopen vrijdag 4 november een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. De brandweer neemt daarnaast afscheid van enkele collega's en een aantal jubilarissen wordt in het zonnetje gezet. De jubileumavond wordt gehouden in de brandweerkazerne.

De heer Peter Koppes ontvangt een Koninklijke onderscheiding en wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer Koppes, (mede-)eigenaar en directeur van Koppes Constructie BV, is sinds 15 juli 1996 lid van de vrijwillige brandweer van Bergen. Hij heeft verschillende functies uitgevoerd, onder meer brandwacht, hoofdbrandwacht, onderbrandmeester, brandmeester, brandweerduiker en duikploegleider.

Jubilarissen
Er zijn vier jubilarissen bij de brandweer Bergen. Onder meer Rob van Wijlick, hij viert zijn 25 jarig jubileum, hij is hoofdbrandwacht. Ook Fred Koppes viert zijn 20 jarig jubileum. Hij heeft nu de specialistische taken chauffeur tankautospuit, hulpverleningsvoertuig en oppervlakteredder. Pieter Maas viert zijn 12,5 jarig jubileum. Hij is hoofdbrandwacht. Maurice Weijers viert ook zijn 12,5 jarig jubileum.

Meer berichten