Foto: Rob Becker.
Foto: Rob Becker.

Harry Piekema komt naar Schouwburg Cuijk met show

Kunst en cultuur 250 keer gelezen

CUIJK | Harry Piekema zingt, vertelt, bedenkt, acteert, ontroert en laat mensen lachen. Dat doet hij al jaren in vele theaterproducties en in de commercials, die de laatste tien jaar zijn landelijke bekendheid zo groot maakten, deed hij al niet anders. Nu komt hij met een theatershow naar Schouwburg Cuijk op dinsdag 29 november.

'Man wil trap op met lampje' is het verhaal van een man die zich bekend weet, maar zich niet gekend voelt. Het gaat over de lachwekkende vervreemding die de roem geeft, het universele verlangen om verstaan te worden en de noodzaak het bestaan lichter te maken.Piekema koppelt grote vragen aan dagelijkse beslommeringen, slapstick aan muzikaliteit en liederen aan verhalen.

Albert Heijn
Harry Piekema werd een BN'er dankzij de succesvolle reclamecampagne voor Albert Heijn. In 2015 keerde hij met de Parade-voorstelling 'Onbekend' terug naar zijn roots: het muzikale theater.

Praktische informatie
Dinsdag 29 november staat Harry Piekema op de planken in Cuijk. De show begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro, dat is inclusief garderobe en pauzeconsumptie. Meer info: www.theaterbureaudemannen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant