TOP won afgelopen zondag van Moerse Boys.
TOP won afgelopen zondag van Moerse Boys.

1C: Sv TOP met vertrouwen naar Beerse Boys

Voetbal 61 keer gelezen

MIDDELBEERS | Beerse Boys deed vorige week HVCH pijn. De pijlsnelle aanval zorgde voor een hoop problemen in de Heesche defensie en drie doelpunten van Daan Mulders leverden een 0-3 ruststand. Uiteindelijk bepaalde Willem Roefs de eindstand op 1-3. Sv TOP, de tegenstander komende zondag in Middelbeers, is gewaarschuwd.

HVCH-trainer Harry Blokhuis waarschuwde vorige week zijn team al voor Beerse Boys. Met rust stonden er echter duidelijke cijfers op het scorebord: 0-3. "We hebben Beerse Boys teveel ruimte gegeven. De spitsen hebben we te weinig in de weg gelegd. We wisten vooraf dat ze veelal de diepe bal hanteerden, maar daar zijn we niet goed mee omgegaan. Ik vind HVCH een betere ploeg van Beerse Boys, maar zij hebben betere spitsen." Komende zondag ontmoet nummer drie sv TOP het op de vierde plaats staande Beerse Boys. De Ossenaren zullen ongetwijfeld met veel vertrouwen aan de start staan. Vorige week werd in Zundert Moerse Boys nog met 0-2 verslagen, al had sv TOP in de beginfase van de wedstrijd geluk dat Jeffrey Vendrig een wereldpartij keepte. De formatie van trainer Chris van den Dungen heeft zondag een overwinning nodig om de aansluiting met koploper Baronie niet te verliezen. Al gaf spits Armin Alibasic vorig weekend tegenover Kliksport aan dat de titel niet het doel is. "Wij gaan voor een plekje bij de eerste drie of vier en voor een periodetitel. Via de nacompetitie willen we strijden om een ticket voor de Hoofdklasse." Van den Dungen kan tegen Beerse Boys niet beschikken over Pepijn van Geenen en Fazli Ibis.

HVCH - Moerse Boys
HVCH ontmoet de tegenstander van sv TOP van afgelopen zondag: Moerse Boys. Gezien het stormachtige begin van de mannen uit Zundert tegen TOP weet HVCH dat het weer flink aan de bak moet. Tegenvaller voor trainer Harry Blokhuis is dat hij op diverse posities belangrijke spelers mist. Al wil de trainer daar zich absoluut niet achter verschuilen.

Kijk zondag voor verslagen van beide wedstrijden op www.kliksport.nl.

Stand eerste klasse C:
1. Baronie 9-22
2. Goes 9-17
3. TOP 9-16
4. Beerse Boys 8-14
5. Nemelaer 8-13
6. HVCH 9-13
7. SC 't Zand 9-12
8. NEC 9-12
9. Brabantia 9-11
10. Marvilde 9-10
11. RKTVV 8-8
12. Moerse Boys 9-8
13. MOC'17 8-7
14. AWC 9-5

Programma eerste klasse C:
Beerse Boys - TOP
HVCH - Moerse Boys
AWC - Brabantia
Goes - Marvilde
Nemelaer - MOC'17
NEC - Baronie
SC 't Zand – RKTVV

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant