SSS'18 (archieffoto: Albert Hendriks)
SSS'18 (archieffoto: Albert Hendriks)

1D: Volharding verspeelt voorsprong, SSS'18 in blessuretijd onderuit

Voetbal 202 keer gelezen

OVERLOON/VIERLINGSBEEK | Volharding kan al weken niet meer winnen in de eerste klasse D. De Vierlingsbeekse ploeg verspeelde zaterdagavond een 2-0 voorsprong tegen Wittenhorst (2-4) en blijft voorlaatste staan. SSS'18 verloor thuis in extremis van SV Someren: 0-1.

Tim Brouwer zette Volharding in de derby tegen Wittenhorst op een 2-0 voorsprong. "We speelden een prima eerste gedeelte en scoorden ook twee prima goals. Door een kleine onoplettendheid komen zij voor rust echter terug tot 2-1", kijkt coach Sjoerd van der Coelen terug. Joost van Rensch, Bart Spreeuwenberg, Frank Peeters en Denny Bongers waren uiteindelijk trefzeker voor de gasten uit Horst. "Onze spits krijgt in de tweede helft een 1-op-1 met hun keeper. Scoort-ie die, dan is het 3-1 en is de wedstrijd gespeeld. Nu scoren zij tien minuten voor tijd uit een scrimmage de 2-2. Kort daarop leidt een individuele fout op het middenveld hun derde goal in. In blessuretijd kregen we een vrije trap en ging iedereen, inclusief de keeper, mee naar voren. Die werd de zestien uitgewerkt, waarna hun speler een open doel had. Dit verlies is zonde, want er had meer ingezeten."

SSS'18 onderuit
In een matte partij in Overloon liet SSS'18 vanmiddag tegen Someren een goede kans liggen om de rode lantaarn over te dragen aan de buurman uit Vierlingsbeek. De gasten pakten in blessuretijd onterecht de winst dankzij Mike Verdonschot. Met de brilstand nog op het bord kregen Koen Verlinden en Slobadan Pupovac goede kansen op de 1-0, maar zij faalden. Door het 0-1 verlies blijft SSS'18 laatste.

Later deze week in nieuwsblad De Maas Driehoek en op Kliksport een uitgebreid interview met Volharding-coach Sjoerd van der Coelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant