Emilio Guzman komt naar De Weijer. (foto: Sander de Goede)
Emilio Guzman komt naar De Weijer. (foto: Sander de Goede)

Emilio Guzman met 'Alle mensen verzamelen' in De Weijer

Kunst en cultuur 87 keer gelezen

BOXMEER | Cabaretier Emilio Guzman treedt op zaterdag 19 november op in het theater van De Weijer in Boxmeer. 'Alle mensen verzamelen' heet zijn show. De volgende editie van Muziekcafé is op donderdag 24 november een editie met Yorick van Norden en Anne Soldaat.

In 2010 was Emilio klaar om de Nederlandse theaters voor zichzelf te veroveren. Hij deed mee met het Leids Cabaret Festival en in een ijzersterke finale wist hij met overmacht de Publieksprijs te veroveren. Vervolgens maakte hij in 2011 zijn debuutprogramma Doen en Laten. Het programma werd een succes, veel geboekt, goed verkocht.
Emilio Guzman (20.15 uur, entree: 18,50 euro - inclusief consumptie) wordt van kleins af aan een dromer genoemd. Vaak werd hij de klas uitgestuurd omdat hij uit het raam zat te staren. Wat hij niet erg vond, want op de gang kon hij ongestoord verder gaan met dagdromen. Ook nu nog is hij soms plotseling verdwenen in zijn fantasie. In de realiteit stapt hij dan zomaar de verkeerde trein in, loopt hij tegen een lantarenpaal, of antwoordt hij: 'welterusten', als een kassameisje hem vraagt of hij nog een bonnetje wil.

Muziekcafé
Op donderdag 24 november (20.15 uur, entree 15,00 euro) is er weer Muziekcafé in De Weijer. Deze keer met Yorick van Norden en Anne Soldaat. De mannen schelen bijna een generatie, maar groeiden toch allebei op met de muziek uit de golden age of pop: de jaren '60/'70. De twee gaan samen op pad en spelen ze 'liedjes met een verhaal'.
Meer informatie over deze optredens en andere activiteiten in De Weijer op www.deweijer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant