Afbeelding

Theatershow 'Omdenken' komt naar Schouwburg Cuijk

Kunst en cultuur 258 keer gelezen

CUIJK | Berthold Gunster van het bekende boek 'Omdenken' komt samen met acteur Dion Vincken naar Cuijk voor een theatershow. Op dinsdagavond 22 november staan de twee op de planken.

Na een zeer succesvol eerste seizoen komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken terug met de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller.

Vastdenken
De show gaat over om- en vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou-moeten-zijn. Van een probleem een ramp maken. Eén van de grootste tragedies in het leven is om de perfecte ouder te willen zijn. Denk het om. Maak van het probleem een mogelijkheid. Hoe? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou-kunnen-zijn. Van een gebrek een talent maken. Kinderen grootbrengen slingert ons heen en weer tussen uitersten. Kinderen zijn een bron van irritatie, frustratie en soms zelfs wanhoop; tegelijkertijd zijn ze een onuitputtelijke bron van liefde, plezier en avontuur.

Mix van theater, lezing en cabaret
Zoals bij alle programma's van 'Omdenken' is de voorstelling een mix van theater, lezing en cabaret. Ouders e´n kinderen zijn welkom, maar ook grootouders, onderwijzers, voetbaltrainers, badmeesters en iedereen die zin heeft in een avond om over na te denken maar vooral ook om te lachen.

Praktische informatie
De show 'Omdenken' is op dinsdag 22 november om 20.15 uur. Kaartjes kosten 23,75 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant