Afbeelding

Eerbetoon aan Freddy Mercury in de Schouwburg Cuijk

Kunst en cultuur 128 keer gelezen

CUIJK | Het is alweer vijfentwintig jaar geleden dat Freddie Mercury, één van de grootste rock-'n-roll entertainers aller tijden, op 45-jarige leeftijd bezweek aan de gevolgen van aids. 24 november is het precies vijfentwintig jaar geleden en om die reden is er op vrijdag 9 december een ode aan Mercury in de Schouwburg Cuijk.

Door onze redactie

De grootse theatershow 'I Want To Break Free!' neemt u in een minutieus nagebouwd decor mee naar de stadionconcerten, waar de band zijn hoogtepunten beleefde.

Ode
In een ruim twee uur durende ode, inclusief extravagante kostuums en scènes uit de beroemde videoclips, komen alle hits van Queen en van Freddie solo voorbij.

Videoscherm
Op een groot videoscherm wordt met sfeeropnamen, foto's, teksten en live beelden het verhaal achter Freddie en zijn band verteld.

Speciale gast
Speciale gast is Linda Kinsbergen, die de rol van Montserrat Caballé vertolkt in deze 100% live gespeelde en gezongen show. Een hoogtepunt dit theaterseizoen, of om met Freddies eigen woorden te eindigen: 'The bigger the better'!

praktische informatie
De ode aan Freddy Mercury is op vrijdag 9 december in Schouwburg Cuijk. Het begint om 20.15 uur. Kaartjes kosten 27,50 euro, dat is inclusief kosten voor de garderobe en een pauzedrankje. Kijk voor meer informatie over de show op www.Queentour.nl en voor online tickets op www.schouwburgcuijk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant