Eerdere editie Cultureel Café in Sint Anthonis. (foto: Tunnis.nl)
Eerdere editie Cultureel Café in Sint Anthonis. (foto: Tunnis.nl)

Cultureel Café Sint Anthonis in Oele Tôn's met Aziatisch tintje

Kunst en cultuur 518 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Het programma van het Cultureel Café op donderdag 24 november omvat een Aziatische schotel met ingrediënten van de Indiase filosofie en Japanse grafiek en daarover een muzikale saus van Bert Damink en onze vaste huisband Chase-4.

Petran Kockelkoren (filosoof en emeritus hoogleraar Kunst en Technologie, Universiteit Twente) neemt de ontwikkeling van de kunsten in Oost en West als leidraad. Trix Rijpkema (kunstenaar en lid van de Kunstkring Sint Anthonis) studeerde tekenen en textiel aan de docentenopleiding te Arnhem. Op deze donderdagavond wil zij iedereen meenemen naar een van haar inspiratiebronnen, namelijk de Japanse grafiek en schilderkunst. Bert Damink (gitarist uit Sint Anthonis) speelt al vanaf zijn twaalfde jaar gitaar en zijn keuze na zijn middelbare school was dan ook om klassiek gitaar (akoestische) en daarna elektrische gitaar te gaan studeren aan het conservatorium. Bert is een muzikant met een zeer breed repertoire waaruit hij die avond voor ons zal putten. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door 'huisband' Chase-4.
Cultureel Café Sint Anthonis is donderdagavond 24 november om 20.15 uur bij Oele Tôn's Gasterij, Dorpsstraat 2 in Ledeacker. Entree is 2,50 euro. Info: www.kunstkring.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant