Kunstenaars en horeca uit Plasmolen houden zondag 27 november een Amusetour.
Kunstenaars en horeca uit Plasmolen houden zondag 27 november een Amusetour.

Horeca en kunstenaars houden weer Amusetour in Plasmolen

Kunst en cultuur 288 keer gelezen

PLASMOLEN | De horecaondernemers in Plasmolen en kunstenaars van de Kunstgroep Kolonie Plasmolen werken voor de tweede keer dit jaar samen. Op zondag 27 november organiseren zij gezamenlijk de Amusetour 'Plasmolen: Kunst op Smaak'. De samenwerking krijgt een vervolg in 2017.

Plasmolen heeft al vele jaren een rijke kunstenaarshistorie waarmee het dorp zich graag profileert. Daarnaast is Plasmolen een toeristische trekpleister met dynamische horecaondernemingen. "Een samenwerking tussen de ondernemers en de actieve kunstgroep Kolonie Plasmolen lag voor de hand. De kunstenaars stellen hun kunst beschikbaar en de horecaondernemers hun ruimte", aldus beide partijen.

Amusetour
Op zondag 27 november, van 11.00 tot 16.00 uur, vindt voor de tweede keer de Amusetour plaats. Bij de Plasmolense Hof, Pannenenkoekenbakker, De Boei, 't Zwaantje (Mook), 't Koeskeshuus en Grano kunnen bezoekers voor 10,00 euro een amuse-strippenkaart kopen en daarmee op deze locaties genieten van kunst en een lekker hapje. De deelnemende kunstenaars (Marian Bax, Gerard en Lilo Kruisen, Ingrid Claessen, Jacqueline Engels, Mieke Jonker, Ida Tervoort en Gonda van der Zwaag) zullen die dag op de locaties aanwezig zijn.
Meer informatie op www.facebook.com/plasmolenkunstopsmaak.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant