Ingezamelde cadeaus in Gennep wachten op verdeling onder gezinnen.
Ingezamelde cadeaus in Gennep wachten op verdeling onder gezinnen.

Speelgoed inzamelen voor 'Een speciaal gebaar'

Human Interest 366 keer gelezen

GENNEP | De stichting 'Een speciaal gebaar' is actief binnen de regio Gennep, Cuijk, Boxmeer, Wijchen en Nijmegen. "Wij zijn vaders en moeders die het financieel ook zwaar hebben gehad en weten hoe het is om je kinderen niet alles te kunnen geven wat je graag zou willen. Door middel van onze acties helpen wij de kinderen die leven in verborgen armoede", aldus Corina Willems van de stichting.

"Wij besteden vooral veel aandacht aan de decembermaand, zo worden er nu 200 kinderen geholpen voor sinterklaas. Onze stelling is dat geen enkel kind de dupe mag worden van de financiële perikelen van de ouders, dus hebben wij bergen verzet om juist deze kinderen een geweldig sinterklaasfeest te kunnen bezorgen. Het is ook voor deze kinderen fijn dat ze nog in sinterklaas kunnen en mogen geloven en het op school kunnen vertellen dat sint en zijn pieten cadeautjes hebben gebracht bij ze. De gezichten van de kinderen die heerlijk stralen van blijdschap is waar we het voor doen. En er vlak achteraan mag kerstmis ook niet vergeten worden voor deze kinderen met een kerstboom en lekker eten en gezelligheid. Met een spelletje of knutselwerkje in de vakantie."
Willems legt uit: "Wij willen iedereen vragen of ze kunnen meehelpen met het inzamelen van speelgoed en producten en artikelen voor deze kinderen. Ook levensmiddelen zijn meer dan welkom voor de kerstpakketten die wij maken. Wij hebben vijf inzamelpunten in Gennep, Cuijk, Boxmeer, Wijchen en Nijmegen. Heeft u nog iets wat u niet meer gebruikt, maar nog wel door een ander gebruikt kan worden, zoals speelgoed, spelletjes, dingen voor in huis of levensmiddelen, dan kunt u met ons contact opnemen."
Meer informatie: Stichting Een speciaal gebaar, tel. 06-42204843 of kijk op de website http://eenspeciaalgebaar.jouwweb.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant