In Sint Anthonis is een crowdfundingactie opgezet om De Bakkertjes te redden.
In Sint Anthonis is een crowdfundingactie opgezet om De Bakkertjes te redden.

Crowdfunding moet bakkerij in Sint Anthonis redden

Opmerkelijk 1.466 keer gelezen

SINT ANTHONIS | In Sint Anthonis hebben klanten van bakkerij De Bakkertjes een crowdfundingactie opgezet om de bakkerij voor het dorp te behouden. "Zou de warme bakker verdwijnen, dan dreigt de kom van ons dorp leeg te gaan lopen", aldus de 'Vrienden van de Bakkertjes'.

Op de huidige locatie zit al 300 jaar een bakkerij en De Bakkertjes bestaat sinds 2013. "En wordt gerund door Pascal Vuurman en zijn partner Monique Oosterhout. Dat het hard werken is voor Pascal en Monique en hun medewerkers, daar hoor je hen niet over. Nu staan ze echter op het moment van doorgroeien en kunnen zij, helaas, maar moeilijk aansluiting krijgen bij financiers. Dit zou er toe kunnen leiden dat de bakkerij op zou houden te bestaan en dat mag niet gebeuren", schrijven de 'Vrienden van de Bakkertjes'. "De volgende is de slager, de groenteman, de bloemist, en vul het zelf maar in... Dat zie je reeds op veel plaatsen gebeuren, waardoor menig winkelhart in de Nederlandse dorpen is leeggelopen en verworden tot 'een stille trieste binnenstad'."
De crowdfundingactie bestaat uit een inleg van 200,- euro in ruil voor een klantenkaart voor vier jaar, met jaarlijks 75,00 euro aan af te nemen producten en speciale aanbiedingen. Meer weten over deze actie? Surf dan naar www.reddebakkertjes.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant