Houtsculpturist Dik van Oers is te gast bij Cultureel Café in Mook.
Houtsculpturist Dik van Oers is te gast bij Cultureel Café in Mook.

Uiteenlopende items bij Cultureel Café in Mook

Kunst en cultuur 247 keer gelezen

MOOK | Op woensdag 30 november vindt in Mook weer Cultureel Café plaats. Uiteenlopende culturele items zullen aan de orde komen. Te gast zijn dichteres Ans van Kessel, zanger Rob Hazenberg en houtsculpturist Dik van Oers.

Dichteres Ans van Kessel won menig prijs met haar gedichten. Zo werd zij eerste in de Brabantse kerstgedichtenwedstrijd en zij won de publieksprijs van de schrijfwedstrijd 'De rafelige Roos'. Zij zal voorlezen uit eigen werk waarbij de diverse genres aan de orde zullen komen.
Rob Hazenberg heeft eerder opgetreden op een Cultureel Café avond in Mook. Met zijn prachtige stem en zijn veelzijdig repertoire zal hij moeiteloos een tweede keer de bezoekers weten te verrassen. Hij zal een variatie aan bekende liederen ten gehore brengen, uiteenlopend van weemoedig tot boertig.
De kunstvorm waarover Dik van Oers gaat vertellen mag met recht origineel genoemd worden. Hij is houtsculpturist: een bevlogen houtkunstenaar en weet gepassioneerd te vertellen over zijn bijzondere creaties.
Tijdens de pauzes zullen Rob Bakker, Rob Egging, Henri Giebels en Stan Brinkhoff voor de muziek zorgen.
Het Cultureel Café vindt plaats op woensdag 30 november in 't Môks Café, Groesbeekseweg 3 in Mook. Het programma begint om 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. De toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant