Estria heeft dringend punten nodig. (archieffoto: Jeff Meijs)
Estria heeft dringend punten nodig. (archieffoto: Jeff Meijs)

4H: Belangrijke wedstrijd tussen Estria en Hapse Boys

Voetbal 210 keer gelezen

Koploper Herpinia kan komend weekend rustig toekijken hoe de concurrenten in de vierde klasse H het doen. Runner-up Cito neemt het op tegen Constantia en mag net als de laatste wedstrijden geen fout maken. Nummer drie Hapse Boys treft Estria, dat op de twaalfde plaats staat. Beide ploegen hebben dus zondag zeker drie punten nodig.

Hekkensluiter is Toxandria. 'Tox' gaat zondag op bezoek bij SDDL, dat twee punten meer heeft en tiende staat. Een vreemde situatie bij zowel SDDL als bij vijfdeklasser vv Ravenstein is dat het nog niet bekend is of ze volgend jaar volledig gaan fuseren. Beide clubs zijn nog met de gemeente Oss in gesprek over het complex in Demen dat uitgebreid moet worden. Er bestaat dus een kans dat de eerste elftallen volgend jaar nog zelfstandig blijven. Ook Juliana Mill draait dit seizoen nog niet al te best. Verliest het zondag van van Achilles Reek, dan nemen de zorgen in Mill toe. De formatie uit Reek staat als nieuwkomer toch wel verrassend negende en hoopt met een overwinning aansluiting te krijgen bij de middenmoot. 

Middenmoot
HBV en SIOL delen beiden de vijfde plek met vijftien punten. De winnaar in Beers doet zondagmiddag dus goede zaken. Festilent staat vierde en heeft een punt meer. Zondag komt nummer zeven op bezoek in Zeeland.

Stand vierde klasse H:
1. Herpinia         10-22
2. Cito             9-19
3. Hapse Boys         9-18
4. Festilent         10-16
5. SIOL             10-15
6. HBV             10-15
7. SES             9-12
8. Constantia         9-12
9. Achilles Reek     9-10
10. SDDL         9-8
11. Juliana Mill         9-7
12. Estria         9-6
13. Toxandria         9-6

Programma vierde klasse H:
Constantia - Cito
Estria - Hapse Boys
Festilent - SES
HBV - SIOL
SDDL - Toxandria
Achilles Reek - Juliana Mill
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant