Amsterdamse Middag bij Riche op zondag 2 april 2017.
Amsterdamse Middag bij Riche op zondag 2 april 2017.

Win VIP-arrangement met overnachting voor Amsterdamse Middag bij Riche

Kunst en cultuur 222 keer gelezen

BOXMEER | André Hazes Jr., Peter Beense, Etienne Alvares en Johnny Romein komen zondag 2 April 2017 naar Boxmeer. Deze Amsterdamse artiesten willen samen met u de grote zaal van hotel Riche omturnen tot het gezelligste café van Boxmeer en omstreken maken. Het belooft een grandioos festijn te worden dat u als muziekliefhebber zeker niet mag missen.

De 'Amsterdamse Middag' is zondag 2 april vanaf 16.00 bij Riche in Boxmeer. De kaartverkoop voor dit Mokumse muziekfestijn gaat donderdag 1 december van start (een mooie cadeautip dus voor Sinterklaas of Kerst) en tickets kosten 17,50 euro in de voorverkoop bij De Bock en Riche of online op www.riche.nl. Of 25,00 euro bij de deur op de middag zelf.

Win luxe VIP-arrangement
Voor de 'Amsterdamse Middag' zijn uitsluitend via nieuwsblad De Maas Driehoek twee VIP-kaarten te winnen. Dit VIP-arrangement is inclusief een overnachting voor twee personen, speciale plaatsen in de zaal, gratis drinken, hapjes en een 'meet & greet' met de artiesten.
Wat moet je hiervoor doen? Reageer op de Facebookpagina van dit evenement (www.facebook.com/RicheBoxmeerEvents) en geef in je reactie aan wat jij van deze middag en avond verwacht. Je mag reageren zoals je zelf wilt: een selfie, videoboodschap of een andere ludieke reactie. Op 1 maart 2017 zal de meest originele inzending deze prijs winnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant