Cabaretier Kees van Amstel te zien in Gryphus. (foto: Raul Neijhorst)
Cabaretier Kees van Amstel te zien in Gryphus. (foto: Raul Neijhorst)

Cabaretshow 'De Man Die Ik Niet Wilde Worden' in Gryphus

Kunst en cultuur 26 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Op vrijdag 9 december vindt in Gryphus te Vierlingsbeek een cabaretvoorstelling plaats van Kees van Amstel. In Gryphus speelt hij zijn avondvullende voorstelling 'De Man Die Ik Niet Wilde Worden'.

Kees van Amstel is veranderd. Hij merkte op feestjes dat hij steeds vaker werd gemeden vanwege zijn cynische blik op de wereld. Maar nu is hij 'chill' en 'super relaxed'. Hij ziet van alles de zonnige kant. Onrecht, geweld of een bitterbal die van binnen nog bevroren is: Kees is helemaal zen! Ja….dat mocht je willen. Kom snel kijken want het duurt niet lang tot de bom barst! Kees heeft een goed verhaal. Meerdere zelfs. En (veel) grappen. Daarin heeft hij nooit iets veranderd.

Wie is Kees van Amstel?
Kees van Amstel vormt zo'n beetje alles om tot humor. Van Amstel is bekend van onder andere 'Spijkers Met Koppen', 'Dit Was Het Nieuws' en 'Comedy Central' en is één van de stand-uppers van Comedytrain in het Amsterdamse Toomler. Ook is hij iedere vrijdag te horen met een veelbeluisterde column op NPO Radio 1 bij De Nieuws BV. De afgelopen periode werkte hij aan 'De Man Die Ik Niet Wilde Worden', die hij vrijdag opvoert in Gryphus.

Kaartverkoop
Het optreden van Kees van Amstel begint vrijdag 9 december om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn kaarten à 12,50 euro te reserveren via tel. (0478) 631 802 of 630 508. Reserveren via internet is mogelijk via de website van Gryphus: www.gryphus.nl. Bezoekers die jonger zijn dan 20 jaar kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs een korting krijgen op de entreeprijs van 3,00 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant