Mandala vindt plaats van 9 tot en met 11 juni 2017 in Wanroij. (foto: Nina Crebas)
Mandala vindt plaats van 9 tot en met 11 juni 2017 in Wanroij. (foto: Nina Crebas)

Honderden kunstenaars moeten festival Mandala 'kleur gaan geven'

Kunst en cultuur 220 keer gelezen

WANROIJ | Het festival Mandala is op zoek naar Creators: participanten die het festival kleur gaan geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kunstenaars, theatermakers en muzikanten. Iedereen met een goed idee is - net als bij editie #1 - welkom om mee te bouwen aan het festival. Vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven. De kaartverkoop voor Mandala 2017 start eind januari. Ook bezoekers kunnen zich vanaf vandaag registreren voor een ticket met fikse korting. Daarnaast dingen ze mee naar een gratis verblijf in een bungalow tijdens Mandala.

Net als vorig jaar wordt Mandala weer vormgegeven door honderden Creators. Van theatermakers tot muzikanten, kunstenaars, creatieve cateraars en meer. Iedereen met een goed idee is welkom om zich in te schrijven. Samen vormen de Creators diverse Tribes. Nederzettingen waar bijzondere projecten samenkomen. Hoe het er uit gaat zien, blijft afwachten. Mandala begint bij de Creators. Handen worden ineen geslagen en samen wordt een uniek festival opgezet. Zonder veel bemoeienis - maar wel met hulp - van bovenaf. Mandala faciliteert, de Creators creëren.

Tribes
Mandala vindt plaats van 9 tot en met 11 juni 2017 op Vakantiepark De Bergen in Wanroij. Wie mee wil bouwen aan Mandala, kan zijn ideeën op www.mandalafestival.com aan de organisatie vertellen. Liever als bezoeker komen? Registreren voor een ticket met 10,00 euro korting (5,00 euro voor kinderen) kan via de website van Mandala. Er is een beperkt aantal pre-registratie kaarten beschikbaar. De kaartverkoop start eind januari.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant