Winterbeleving: vrijdag 16 december van 16.00 tot 22.00 uur in Mill. (foto: Cock Kremers)
Winterbeleving: vrijdag 16 december van 16.00 tot 22.00 uur in Mill. (foto: Cock Kremers)

Entertainment, markten en ijsbaan op Winterbeleving in Mill

Kunst en cultuur 145 keer gelezen

MILL | Op vrijdag 16 december staat de Winterbeleving weer op het programma. Samen met Ontdek Mill organiseert het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) dit evenement in het Millse centrum. Die dag is er muziek, entertainment, een lampionnenoptocht, zijn de winkels tot later dan gebruikelijk open en is er een gezellige (kerst)markt voor kooplieden en hobbyisten.

De markt voor kooplieden en andere belangstellenden zal in de Kerkstraat gehouden worden. Speciaal voor (uitsluitend) hobbyisten is er in cultureel centrum Myllesweerd ruimte om hun zelfgemaakte spullen aan te bieden en te showen.

Schaatsbaan
Net als vorig jaar is er mede dankzij Stichting Activiteiten Mill (SAM) tijdens de Winterbeleving op het kerkplein een 100m2 grote kunstschaatsbaan te vinden. Deze is al vanaf 14.00 uur voor iedereen gratis toegankelijk. In de ochtend wordt deze aangeboden aan basisscholen. Met deze schaatsbaan komt er nog meer wintergevoel in het centrum en dat past weer helemaal bij de Winterbeleving. Zowel de kerstmarkt in de Kerkstraat als de hobbymarkt in Myllesweerd is van 16.00 tot 22.00 uur.

Muziek
In de zaal bij café Royal zal muziekschool Music Fun net als andere jaren weer voor leuke muzikale optredens zorgen. Aanvang is 17.30 uur en er zal een grote diversiteit aan instrumenten klinken.

Winterbeleving is vrijdag 16 december van 16.00 tot 22.00 uur. Meer informatie over Winterbeleving op www.inmill.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant