Weer Kerstpakkettenactie gezamenlijke kerken in Cuijk.
Weer Kerstpakkettenactie gezamenlijke kerken in Cuijk.

Weer Kerstpakkettenactie gezamenlijke kerken Cuijk

Human Interest 379 keer gelezen

CUIJK | Bij veel mensen in Cuijk en omstreken zal het inmiddels al een bekend gegeven zijn dat er in de dagen voor Kerst een inzamelingsactie plaats vind om pakketten samen te stellen voor mensen die het sociaal, financieel of door ziekte moeilijk hebben.

De actie wordt gedaan door een oecumenische werkgroep, die geholpen wordt door de Gezamenlijke kerken van Cuijk, de Vincentius- vereniging, de parochiële Caritasinstelling, IVC Safina maar ook het Merletcollege en andere scholen.
Onder het motto 'Met elkaar en voor elkaar' wordt gevraagd om het eigen kerstpakket in te leveren, zelf een pakket samen te stellen, losse boodschappen af te geven of geld te doneren. Dat kan bij de speciale manden in de kerken. Kerstpakketten of losse artikelen kunnen op vrijdag 16 december tussen 19.00 en 21.00 uur worden afgegeven in de Herberg, Markt in Cuijk of in het parochiecentrum in Cuijk-Noord, van 15.00 tot 17.00 uur. Losse boodschappen kunnen op zaterdag 17 december worden gekocht en ingeleverd bij de EmTé en de Jumbo in Cuijk, van 10.00 tot 15.00 uur. "We hopen weer op de gulheid van de Cuijkse bevolking, zodat wij die Cuijkenaren die het nodig hebben kunnen laten voelen dat er aan hen gedacht wordt", aldus Ton Kwant en Joke Stange.
Meer informatie over de actie via de telefoonnummers 06-28436791 of 06-15191709.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant