Ervaar comfort en warmte van de sfeerhaarden bij Aura Sint Hubert. (foto: Diana Derks)
Ervaar comfort en warmte van de sfeerhaarden bij Aura Sint Hubert. (foto: Diana Derks)

Ervaar comfort en warmte sfeerhaarden bij Aura Sint Hubert

Zakelijk 327 keer gelezen

SINT HUBERT | Comfortabel, sfeervol, veilig en lekker warm... Sfeerhaarden zijn in trek. Als 'experience center' voor Noord-Brabant heeft Aura Sint Hubert bijna zestig sfeerhaarden van het toonaangevende Ruby Fires in zijn showroom staan. Deze maand houdt Aura elke donderdag en vrijdag sfeeravonden om mensen het gemak zelf te laten ervaren.

"Iedereen kent ons van de overkappingen, maar dat wij hier bijna zestig sfeerhaarden hebben staan, is minder mensen bekend", legt Jörgen Tielemans uit. "Daarom houden we sfeeravonden, waar mensen zelf kunnen ervaren hoe levensecht en sfeervol deze haarden zijn."
Maar liefst 59 verschillende modellen staan uitgestald in de inmiddels in kerstsferen gebrachte showroom van Aura. "Ik wil mensen laten zien dat de kwaliteit van deze haarden goed en dat Mystic Fires een realistischer beeld geven dan een gewone elektrische haard", legt hij uit. "Ze zijn bovendien gemakkelijk te monteren, veilig en afvoerloos, zodat ze ook in een appartement, slaapkamer of flat neergezet kunnen worden. Sommige modellen geven warmte tot wel 2000 watt. En...", zo voegt hij toe, "...omdat ik een experience center ben, krijgen klanten één jaar langer garantie en is een lampje of verdampertje gratis te vervangen. Bovendien zijn de prijzen concurrerend, want ik ga mee met de gangbare prijsstelling op internet."

Sfeeravonden
De sfeeravonden zijn op donderdag 8, 15, 22 en 29 en op vrijdag 9, 16, 23 en 30 december, van 18.00 tot 22.00 uur. Info: Aura Sint Hubert, Past. Jacobsstraat 2c, Sint Hubert, tel. (0485) 45 25 08, www.aurasinthubert.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant