Charles Kazlauskas moest naar huis vanwege privé-zaken
Charles Kazlauskas moest naar huis vanwege privé-zaken

Vechtend JVC Cuijk mag zich meten met Dongen

Voetbal 168 keer gelezen

CUIJK| JVC Cuijk is voetballend redelijk aan de beterende hand maar de hoeveelheid punten die binnenstroomt is nog niet echt navenant. Eigenlijk zou er daarom zondag van Dongen moeten worden gewonnen maar de formatie uit West Brabant doet het boven verwachting goed en is daarom zeker niet makkelijk te kloppen.

Dongen verloor op de eerste speeldag met 3-1 van UDI'19 maar is daarna een stabiele factor gebleken. De geel-blauwen doen inmiddels bovenin mee en dat is erg knap van trainer Ron Timmers en zijn manschappen. Ondertussen wil men in Cuijk ook naar boven kijken maar men slaagt er nog niet echt in dit seizoen om echt een serie neer te zetten. Al is trainer Ruud Kaiser het daar niet echt mee eens. Kaiser: "We zijn best goed bezig, de laatste wedstrijden wonnen we of speelden gelijk. We hebben alleen niet zo'n hele brede selectie, het is niet dat we heel veel geblesseerden hebben." Vorige week ontbraken bij Jong De Graafschap (4-4) wel een paar spelers. Dat was echter om uiteenlopende redenen: ziekte, schorsing, privé-aangelegenheden etc. Alleen Gianluca Maria is geblesseerd en keeper Bart Tinus eveneens.

Fases

JVC Cuijk voetbalt vaak dan ook best aardig alleen zitten er in wedstrijden meestal fases die Kaiser zorgen baren. "Om een of andere redenen zijn we het dan ineens even kwijt. We herstellen ons dan wel weer, maar toch moet er dat uit." De in Varsseveld niet beschikbare Charles Kazlauskas, Simon van Zeelst en Stevie Hattu sluiten zondag waarschijnlijk weer aan waardoor JVC met een representatief Dongen kan gaan bestrijden. Wil JVC nog echt iets dit jaar dan zal er simpelweg moeten worden gewonnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant