Scheidsrechter geblesseerd in Gestel (Archieffoto)

Gemert heeft nog 20 minuten om achterstand bij Gestel weg te poetsen

Voetbal 197 keer gelezen

GESTEL | Gemert moet binnenkort nog een keer terug naar Gestel want de wedstrijd zondagmiddag werd na 70 minuten gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter. Gestel leidde op dat moment met 1-0 door een treffer van vleugelspits Carsley Mathilda.

Gemert reisde af naar Gestel in Eindhoven in de wetenschap dat er eigenlijk gewonnen moest worden. Gestel heeft echter een aardige ploeg met technisch vaardige spelers dus makkelijk zou dat op voorhand al niet worden. De gasten moesten het doen zonder de geschorsten Mark van Dijk en Yoeri Vissers maar waren toch best gevaarlijk voor de pauze. In een op en neergaand duel waren er kansen en kansjes voor Jasper Lalisang en Vincent Buijssen. Laatstgenoemde kwam er een paar keer door maar miste dan de scherpte om het af te ronden. Hij kreeg namens Gemert vlak voor rust de beste kans.

Lat

Aan de andere kant had Gemert mazzel dat keeper Sven van Ommeren nog net de bal tegen de lat kon duwen toen linkspoot Henny Noyen venijnig uithaalde. Dezelfde Noyen kopte uit de daaropvolgende corner bij de eerste paal naast. Gemert zwijnde even maar bleef toch redelijk makkelijk overeind. Na de pauze werd Gestel echter gevaarlijk. De snelle vleugelflitser Carsley Mathilda teisterde de paal dus toen kwam Gemert wederom goed weg. Aan de andere kant echter ook weer constant die dreiging met Lalisang en Buijssen. Toch scoorde Mathilda vervolgens de 1-0. Hij ging er vandoor en passeerde Van Ommeren met een zacht balletje. Gemert ging daarna wisselen. Ron Jansen maakte zijn rentree, hij kwam in de ploeg voor Ralf Kemper. Erg lang duurde zijn come-back echter niet. Binnen een paar minuten gaf de scheidsrechter aan niet verder te kunnen. Omdat er geen vervanger was moet Gemert binnenkort voor 20 minuutjes terug naar Gestel. Het is niet anders.

GEMERT| Van Ommeren, Leijten, J. Vermeulen, Van Berlo, Jacobs, Lalisang, Habraken, Brouwers, Van Brussel, Kemper (68. Jansen), Buijssen