Jan Terlouw. (still: DWDD)
Jan Terlouw. (still: DWDD)

Jan Terlouw gastspreker bij Young Talent Group in Boxmeer

Kunst en cultuur 139 keer gelezen

BOXMEER | "Het belang van de toekomst, voor een leefbare aarde, voor de jeugd." Jan Terlouw raakte met zijn pleidooi bij DWDD onlangs de kern. Van het hart, tot het hart. Op woensdag 28 december gaat de schrijver, politicus, oud-minister en voormalig Commissaris der Koningin in gesprek met The Young Talent Group in Boxmeer: over de toekomst.

Daarna wordt de documentairefilm Before The Flood vertoond, van Leonardo Dicaprio. Op 30 oktober werd deze film door Dicaprio en National Geographic vrij beschikbaar gesteld om bewustzijn te creëren over het klimaatprobleem.

Bewustzijn
Bewustzijn, dat is precies waar The Young Talent Group zich hard voor maakt. Terlouw en Dicaprio zijn boodschappers om serieus te nemen.
Door deze helden een podium te mogen bieden kan er ruimte worden gemaakt voor dat Bewuste Zijn: in de wereld waarin wij leven, in de gesprekken die we met elkaar voeren, in dat wat we doen. Daarom is de doelstelling van de YTG dat iedere inwoner in de regio Land van Cuijk boven de 15 jaar de film ziet. Daarvoor zal The Young Talent Group in gesprek gaan met bedrijven, met scholen en met de politiek. De aftrap wordt ingezet op woensdag 28 december met de komst van Terlouw naar De Weijer in Boxmeer. Er is een website waar je je kan inschrijven voor het programma van 28 december: www.doe-ertoe.nl. Hier vind je ook een link naar de film van Leonardo Dicaprio. Vanzelfsprekend is er die avond ook ruimte om de nieuwste boeken van Jan Terlouw te kopen en door hem te laten signeren.

Mocht je als bedrijf, vereniging, groep of gemeente interesse hebben in de mogelijkheden om de film te vertonen of zien? The Young Talent Group hoort het graag en denkt evenzo graag mee. Neem daarvoor eveneens een kijkje op www.doe-ertoe.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant