Een kiosk in het LOP is één van de zes ingediende leefbaarheidsprojecten in Molenhoek.
Een kiosk in het LOP is één van de zes ingediende leefbaarheidsprojecten in Molenhoek.

Dorpsraad Molenhoek gaat zes leefbaarheidsprojecten belonen

Human Interest 149 keer gelezen

MOLENHOEK | Dit jaar is het voor de vierde keer dat inwoners van Molenhoek bij de Dorpsraad plannen ingediend hebben om de leefbaarheid van het dorp te vergroten. De Dorpsraad stimuleert, zorgt voor publiciteit en helpt mee bij het zoeken naar (financiële) ondersteuning. De presentatie van zes ingediende leefbaarheidsprojecten is vrijdagavond 16 december in het LOP in Molenhoek.

Die avond is van 17.00 tot 19.00 uur in het LOP (Prinsenweg 3c) in het winkelcentrum van Molenhoek weer een Dorpscafé, waar de plannen door de indieners gepresenteerd worden. Het gaat om Schoolplein 14 (vernieuwing schoolplein bij De Grote Lier), Conversatie Frans (opstart conversatiegroep Franse taal), Kleurrijke wegbermen in Molenhoek (grasbermen Ringbaan omvormen tot kleurrijke bermen met bloemen), Kadinsky-Molenhoek (workshop voor ouderen door leerlingen Kadinsky), Kiosk in het LOP (met display waarop berichten en aankondigingen worden getoond) en 'Patiënt en hulpverlener samen aan zet' (Gezondheidscentrum De Kroonsteen-De Vuursteen gaat vier bijeenkomsten houden om te onderzoek wat nodig is om meer eigen regie te voeren over je gezondheid).

Beloning
Net als andere jaren stelt de Dorpsraad enkele prijzen beschikbaar voor de 'beste' projecten. Welke dat zijn bepaalt een jury. Ook kunnen dorpsgenoten in het Dorpscafé hun waardering geven aan de projecten (publieksprijs). In een tweede Dorpscafé begin januari worden de geldprijzen bekend gemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant