Het Zotte Zomer Festival vindt medio juli 2017 plaats.
Het Zotte Zomer Festival vindt medio juli 2017 plaats.

Mill krijgt nieuw meerdaags gratis festival voor jong en oud

Kunst en cultuur 177 keer gelezen

MILL | In het Landschapspark in Mill wordt medio juli 2017 een nieuw driedaags festival gehouden. Het wordt georganiseerd door het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill en heeft de naam Zotte Zomer Festival meegekregen.

Het is een lang weekend met nostalgische attracties, foodtrucks, horeca, muziek en entertainment in nostalgische sfeer, opstijgende ballonnen, een streekmarkt en op zondag zal ook de All American Day deel uit gaan maken van dit festival, dat alle dagen gratis toegankelijk is.
Het festival krijgt een nostalgische uitstraling. Dat met een aantal nostalgische attracties zoals een 20 meter hoog reuzenrad uit de jaren '30, een mechanische spin uit de jaren '40 en een treintje uit 1895. Ook komt er een draaimolen. Maar ook de rest van het festival zal nostalgie uitstralen. De horeca komt in een schiettent van vroeger en als feesttent komt er een ouwe autoscootertent te staan. Ook de aanwezige foodtrucks krijgen die nostalgische uitstraling, de markt krijgt kramen die bij deze sfeer passen en dat geldt ook voor de muziek en het entertainmentprogramma.

Data
Het Zotte Zomer Festival wordt gehouden op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juli 2017. Info via www.zottezomer.nl (en bijhorende Facebook-pagina).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant