'Vivellihof' in Haps: 19 woningen.
'Vivellihof' in Haps: 19 woningen.

Plan voor 19 woningen op 'Vivelli-terrein' in Haps

Wonen 1.718 keer gelezen

HAPS | De gemeente Cuijk en Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V. uit Wijchen hebben vandaag een intentieovereenkomst gesloten voor de ontwikkeling van 19 grondgebonden woningen aan de Margrietstraat in Haps, op de locatie waar nu nog Vivelli Healthclub is gevestigd. Vivelli zal uiterlijk 1 februari 2018 verhuizen naar Cuijk.

De gronden in de Margrietstraat zijn door Jan Oosterhout Ontwikkeling aangekocht. Direct in het nieuwe jaar zal worden gestart met het wijzigingsplan voor de locatie. Dan volgt ook de informatie over de woningen en de verkoopprijzen. Het bouwplan krijgt de naam Vivellihof en omvat 14 rij- en hoekwoningen en 5 patiowoningen.
Tijdens de ontwikkeling blijft Vivelli Healthclub gewoon actief op de locatie. Uiterlijk 1 februari 2018 zal Vivelli verhuizen naar Cuijk. Jan Oosterhout uit Wijchen is met de ontwikkeling en bouw van meerdere plannen al actief in de regio.
De Cuijkse wethouder Rob Poel (PvdA) is blij met het bouwplan Vivelli. "Ook dit bouwplan lag al langer op de plank en daar wordt nu door dit college uitvoering aan gegeven waarmee we laten zien dat we oog hebben voor de woningbouw in de kerkdorpen. Het voelt goed te zien dat we in Cuijk ondanks de crisis de afgelopen jaren gewoon bouwen en woningen toevoegen. In de Heeswijk en het centrum maar dus ook in de kerkdorpen. En er liggen nog mooie plannen in het verschiet. Het centrum van Cuijk kunnen we bijvoorbeeld de komende jaren gerust beschouwen als de nieuwe uitbreidingswijk van Cuijk." 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant