De aanleg van de randweg N264 om Haps gaat begin 2017 van start.
De aanleg van de randweg N264 om Haps gaat begin 2017 van start.

Werkzaamheden zuidoostelijke randweg N264 bij Haps van start

Verkeer en vervoer 966 keer gelezen

HAPS | De provincie Noord-Brabant gaat begin 2017 beginnen met de aanleg van de zuidoostelijke randweg N264 bij Haps. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer BAM. Vanaf februari 2017 zijn de eerste werkzaamheden buiten zichtbaar en naar verwachting is de komomleiding in december 2017 gereed.

De nieuwe randweg wordt in opdracht van de provincie Noord-Brabant en de gemeente Cuijk aangelegd om de leefbaarheid en verkeersveiligheid in het dorp Haps te verbeteren. Ook het regionale bedrijventerrein Laarakker (RBL) wordt met de nieuwe weg beter ontsloten. De kosten voor de aanleg van de weg bedragen circa 9,5 miljoen euro.

In twee delen
De omleiding wordt in twee delen aangelegd: er wordt gestart met het gedeelte tussen de aansluiting A73 en de nieuwe kruising van bedrijventerrein Laarakker. Op 1 juli 2017 moet deze fase gereed zijn voor gebruik. In het voorjaar van 2017 start ook de aanleg van de rotonde Zoetsmeerweg en de verdere komomleiding in zuidelijke richting met de aansluiting op de bestaande N264. Vanaf half januari wordt de directe omgeving geïnformeerd over de werkzaamheden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant