Dirk Scheele geeft op zondag 8 januari twee voorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar.
Dirk Scheele geeft op zondag 8 januari twee voorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar.
+mail & winactie

Twee shows Dirk Scheele voor kinderen in Myllesweerd

Kunst en cultuur 310 keer gelezen

MILL | Op zondag 8 januari geeft Dirk Scheele twee shows 'Op stap met Dirk Scheele, gaan jullie mee?' voor kinderen vanaf 2 jaar in het theater van Myllesweerd in Mill.

Dirk Scheele neemt de kinderen in deze voorstelling weer enthousiast mee naar iets bijzonders, dit keer naar een echt popconcert. De kinderen beleven met Dirk natuurlijk volop avonturen. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Ze komen terecht op onder meer een kinderboerderij, in hoge bergen en verre landen en ontmoeten daar dolfijnen. Natuurlijk wordt er ook volop muziek gemaakt. Samen met de kinderen formeert Dirk een heuse rockband en zelfs een echt klassiek orkest. Maar het blijkt dat er ook gewoon muziek gemaakt kan worden met de coole rits van de jas.
Er is een voorstelling om 11.00 uur en om 14.00 uur. Tickets à 11,00 euro (inclusief consumptie) zijn te reserveren op www.myllesweerd.nl en aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

DVD en CD van Dirk Scheele winnen?
Dirk Scheele verloot een DVD en CD onder alle juiste inzendingen op de vraag: op welke tv-kinderzender is Dirk bijna dagelijks te zien met de populaire serie 'Op stap met Dirk Scheele?' Antwoorden kunnen tot 8 januari gestuurd worden naar theater@myllesweerd.nl. (Vergeet niet om ook de adresgegevens te vermelden. Dan valt de DVD en CD zeker in de juiste brievenbus.)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant