SWOGB start weer met computercursussen voor senioren.
SWOGB start weer met computercursussen voor senioren.

Computercursussen SWOGB in gemeente Boxmeer van start

Onderwijs 566 keer gelezen

BOXMEER | Stichting Welzijn Ouderen gemeente Boxmeer (SWOGB) start in januari 2017 weer met, speciaal op ouderen gerichte cursussen van maximaal één cursist per docent.

De cursussen worden op verschillende plaatsen in de gemeente Boxmeer gegeven. Afhankelijk van aanmeldingen en de beschikbaarheid van docenten zal een cursus starten in: Overloon, Vierlingsbeek, Sambeek, Boxmeer, Rijkevoort, Beugen en Oeffelt.

Cursusinformatie
Cursisten zullen over data en locatie persoonlijk op de hoogte worden gebracht. Er zijn beginners- en gevorderdencursussen voor Windows (7, 8.1, 10), Word, Excel en speciaal op Internet gerichte cursussen. Ook de cursus Foto-bewerken (met Picasa) geniet veel belangstelling. Er is tevens een cursus 'Gebruik van iPad of Tablet'.
Een cursus bestaat uit acht lessen van één uur. De kosten zijn slechts 40,00 euro. Soms is een cursusboek nodig; dat kost tussen de 15,00 en 20,00 euro. Meer informatie of het aanvragen van een inschrijfformulier bij de heer P. Ermers per e-mail: permers@ziggo.nl of via tel. (0485) 36 23 11.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant