De cursus biedt verdieping en zelfvertrouwen. (foto: Hen Daams)
De cursus biedt verdieping en zelfvertrouwen. (foto: Hen Daams)

Nog plek op gratis cursus voor vrijwilligers (50+) in Mill

Human Interest 134 keer gelezen

MILL | Op de gratis cursus voor vrijwilligers boven de 50 jaar die door de Werkgroep Vrijwilligers van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid wordt aangeboden, zijn nog plaatsen beschikbaar. Deze cursus is door het vrijwilligerssteunpunt Actieradius Mill ontwikkeld om vrijwilligers te stimuleren hun werkveld te verbreden.

Dikwijls denken vrijwilligers niet geschikt te zijn voor een andere functie en blijven zij jarenlang hetzelfde werk doen. De cursus biedt verdieping en geeft zelfvertrouwen. Voor mensen die een andere functie willen hebben, maar eerst meer kennis in huis willen halen voor zichzelf en voor hun organisatie, is deze cursus uitermate geschikt. Het einddoel van de cursus is dat deelnemers zicht hebben op eigen kwaliteiten en rol.

Informatie en inschrijven
De cursus wordt gegeven in de ruimte van Myllesheem op de benedenverdieping van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. De cursusdata zijn vrijdag 27 januari van 10.00 tot 15.30 uur en de vrijdagen 3, 10 en 17 februari, van 10.00 tot 12.00 uur.
Wie meer informatie wenst of zich wil inschrijven, kan een brief sturen naar Catheleine Verstraten, Kerkstraat 3, 5451 BM Mill of een e-mail naar: catheleineverstraten@sociom.nl (Graag naam, adres, leeftijd en eventuele organisatie vermelden). Het is eveneens mogelijk om een briefje met persoonlijke gegevens in de brievenbus van Sociom te stoppen. Persoonlijk aanmelden bij SWOM (eerste verdieping Myllesweerd) kan ook op werkdagen van 09.00 tot 11.00 uur of telefonisch via tel. (0485) 45 54 70.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant