Maarten van Kempen doet stapje terug bij Fitland Group.
Maarten van Kempen doet stapje terug bij Fitland Group.

Maarten van Kempen doet stapje terug bij Fitland Groep

Zakelijk 2.368 keer gelezen

MILL | Maarten van Kempen uit Mill doet een stapje terug bij de Fitland Groep. Op dit moment is Fitland op zoek naar een nieuwe algemeen directeur die hem moet gaan vervangen. De 55-jarige van Kempen, die 32 jaar geleden het bedrijf in Mill begon, blijft uiteraard wel betrokken bij de landelijk opererende keten van sport- en wellnesscentra.

Maarten vertelt dat zijn bedrijf de afgelopen jaren snel gegroeid is, naar een omzet van 46 miljoen euro in 2016. Door deze groei en verdere uitbreidingsplannen kan hij niet meer alle taken op zijn schouders nemen. De laatste twee jaar kreeg Maarten al assistentie van een financieel directeur en twee operationeel directeuren. De nieuwe nog aan te trekken algemeen directeur krijgt de leiding over de dagelijkse gang van zaken. Maarten: "Samen met de financieel directeur en de algemeen directeur vormen we de directie. Ik word verantwoordelijk voor uitbreidingen en projecten. Dit was tot een paar jaar geleden te combineren met het dagelijks aansturen. Nu met 1900 medewerkers is dit niet meer mogelijk. Dus heb ik gekozen voor dat wat ik het beste kan en het leukste vind. Goed voor Fitland en goed voor mij."

Fitland Groep
Op dit moment heeft de Fitland Groep ruim 40 vestigingen en meer dan 1900 medewerkers. Binnen afzienbare tijd wil men het aantal vestigingen verdubbelen en werkt men naar een landelijke dekking van vestigingen. Hierbij zal ook het aantal XL vestigingen groeien, waarbij zowel hotels, wellness, sport en mogelijk zorg- en opleidingscentra onder één dak te vinden zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant