Nieuwe pand Thermo in Cuijk sluit aan bij behoefte naar meer productieruimte.
Nieuwe pand Thermo in Cuijk sluit aan bij behoefte naar meer productieruimte.

Thermo Konstrukties BV verhuist naar van Galenweg in Cuijk

Zakelijk 2.840 keer gelezen

CUIJK | Al bijna dertig jaar is Thermo Konstrukties BV producent en leverancier van aluminium kozijnen, ramen, deuren, vliesgevels, serres, veranda's en tuinkamers. In 1988 begonnen vanuit de Ovenberg in Milsbeek en sinds 1997 opererend vanuit Beugen. Inmiddels heeft Thermo ook afscheid genomen van het pand waar zij de laatste 20 jaar haar activiteiten heeft uitgevoerd en is het bedrijf verhuisd naar Cuijk.

Thermo is er trots op dat met ingang van donderdag 5 januari 2017 wordt verhuisd naar Cuijk (van Galenweg 23). Omdat Thermo letterlijk uit haar jasje is gegroeid, ging het op zoek naar een alternatief en kwam uit bij dit pand dat naadloos aansluit op haar behoefte aan meer productieruimte. Ook de kantoren bieden veel comfort en ruimte en de benedenverdieping gaat dienst doen als showroom.

'Veel zin in'
De medewerkers van Thermo hebben er veel zin in en zullen de klanten vanuit deze nieuwe locatie met dezelfde service en evenveel enthousiasme van dienst zijn zoals klanten al jarenlang gewend zijn.
Openingstijden van Thermo Konstrukties: Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.00 en van 12.30 tot 17.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. Het nieuwe pand van Thermo Konstrukties BV is gelegen aan de van Galenweg 23, 5431 LG Cuijk. Meer informatie via www.thermobv.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant