Afslanken bij Vivelli Healthclub: sporten en gezonde voeding.
Afslanken bij Vivelli Healthclub: sporten en gezonde voeding.

Gezond afslanken bij Vivelli Healthclub

Zakelijk 287 keer gelezen

HAPS | In januari start Vivelli Healthclub weer met de nieuwe cursussen over voeding en sport. Vele mensen zijn op zoek naar wat nou eigenlijk goed en slecht is met betrekking tot voeding. Door de vele verschillende inzichten en opvattingen, zien velen door de bomen het bos niet meer. In een 9-weekse cursus ga je met de belangrijkste onderwerpen over voeding aan de slag en leer je verantwoord te eten. Want heb je de doelstelling afvallen? Dan ga je het met beweging alleen niet redden.

De cursus wordt in groepsverband gegeven. Het betreft geen dieet, geen kookcursus en vooral geen hongercursus. Dit gebeurt via lekkere recepten met gewone producten uit de supermarkt. Tijdens acht bijeenkomsten over verschillende pakkende thema's leer je hoe je gezond en leert eten met een fantastisch en blijvend resultaat. Bij deze cursus zit een cursusboek met daarin ook recepten. Tijdens de cursus ga je 9 weken onbeperkt sporten bij Vivelli Healthclub. Dit gebeurt via een individueel traject, waarbij de Vivelli instructeurs een programma op maat maken.
De cursus is geschikt voor iedereen die:
- In 9 weken 2 tot 8 kg wil afvallen;
- Op lange termijn meer dan 8 kg wil afvallen;
- Zijn figuur wil verbeteren;
- Meer over gezonde voeding wil weten;
- Zonder de bekende dieetstress wil afvallen.
De kosten voor de cursus, inclusief 9 weken onbeperkt sporten, bedragen 199 euro. Vivelli leden ontvangen korting en betalen 169 euro. De cursussen zullen starten in de week van maandag 23 januari. Er zal een groep starten op maandag van 10.45 tot 11.45 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Informatie en aanmelden via tel. (0485) 32 27 27 of vivelli@vivelli.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant