Dierenplaatjes sparen bij Albert Heijn in Gennep.
Dierenplaatjes sparen bij Albert Heijn in Gennep.

Dierenplaatjes sparen bij Albert Heijn in Gennep

Zakelijk 531 keer gelezen

GENNEP | In samenwerking met Burgers' Zoo in Arnhem kunnen klanten van Albert Heijn in Gennep sinds maandag stickers sparen voor een prachtig Stickerboek. De gratis albums worden verspreid op basisscholen.

De full-colour albums kunnen gevuld worden met liefst 216 plaatjes. Verdeeld over de verschillende richtingen die het park biedt. Zo zijn er het park zelf, met gorilla's, chimpansees en de pinguïns, de 'Safari' met leeuwen, neushoorns en olifanten. Verder natuurlijk komen tevens de 'Desert', 'Rimboe', 'Burgers Bush' en 'Ocean' aan bod.

Leuk en leerzaam
Het mooie album is behalve geweldig leuk om vol te sparen, ook ontzettend leerzaam. Bij elke afdeling staan interessante wetenswaardigheden over het landschap waarin de bewuste dieren leven en weetjes over de dieren zelf.

'Bijzondere actie'
De plaatjes zijn per heden exclusief bij Albert Heijn Gennep verkrijgbaar. Bij elke 10,00 euro boodschappen ontvangen klanten een zakje met vijf plaatjes. Plaatjes worden verstrekt zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot 25 februari. De albums hebben een waarde van 5,95 euro en worden verspreid op de basisscholen. Verder zijn de albums gratis verkrijgbaar in de winkel aan het Wilhelminaplein 4. "Dit is weer een hele bijzondere actie", vertelt Ruud van der Laan van AH Gennep. "En erg leuk, omdat het naast een prachtig full-colour album ook een heel educatief album is. Met heel veel leuke verhalen over het park en de dieren."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant