Eigenaar Harm van Mil en floormanager Frank van den Hoogen van Friends. (foto: Diana Derks)
Eigenaar Harm van Mil en floormanager Frank van den Hoogen van Friends. (foto: Diana Derks)

'Reünie' Dancing Bos krijgt passend vervolg met 70's en 80's feest

Kunst en cultuur 1.135 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Na het succes van de eerste editie, houdt Friends Events op zaterdag 28 januari opnieuw een 'Relight my fire'-feest dat bezoekers mee terugneemt naar de tijd van Dancing Bos. Friends in Sint Anthonis staat die avond in het teken van de jaren '70 en '80 en verwelkomt met Hans van Vonderen een deejay uit de uitgaanstijd van vroeger.

"Dancing Bos was vroeger één van de belangrijkste uitgaansgelegenheid van de regio, al moeten wij het zelf doen met de verhalen van onze ouders", lachen floormanager Frank van den Hoogen en eigenaar Harm van Mil van Friends. "Het eerste 'Relight my fire'-feest met een live Doe Maar-band was een groot succes. We hadden toen zo'n 400 tot 450 bezoekers. We verwachten dat we over dat aantal zullen heengaan, want de animo is groot."

Hans van Vonderen
Voor de volgende editie is deejay Hans van Vonderen te gast. "Veel mensen kennen hem van vroeger. Hij vond het erg leuk om te horen van dit feest. Uiteraard zal hij de 'gouwe ouwe' uit de jaren '70 en '80 draaien", vult Van Mil aan. Van den Hoogen: "Met 'Relight my fire' voorzien we opnieuw in een behoefte bij de oudere doelgroep."
'Relight my fire 70's & 80's (Dancing Bos)' vindt plaats op zaterdag 28 januari vanaf 20.00 uur bij Friends aan de Brink 5 in Sint Anthonis. Tickets kosten 5,00 euro in de online voorverkoop via www.dancingbos.nl, Facebook (Friends Events) of 7,50 euro aan de deur op de avond zelf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant