De 'Divorced Dinners' gaan plaatsvinden bij Het Mo'Ment in Langenboom.
De 'Divorced Dinners' gaan plaatsvinden bij Het Mo'Ment in Langenboom.

Nieuw: 'Divorced Dinners' in Langenboom

Human Interest 518 keer gelezen

LANGENBOOM | Voor de gescheiden man of vrouw organiseren Patricia Franken Scheidingsbemiddeling en Het Mo'Ment in februari en maart samen op drie zondagmiddagen de zogeheten 'Divorced Dinners' in Langenboom.

Tijdens deze serie in februari en maart gaan de alleenstaanden aan de slag in de keuken om zonder pakjes en zakjes een gezond driegangenmenu te koken welke ook nog eens budget-en kindvriendelijk is. Patricia Franken uit Boxmeer liep al langer rond met het idee om na een scheiding de nieuwe alleenstaanden 'iets' op het gebied van nazorg te bieden. Samen koken en eten verbindt en zo is samen met Monique Nelson van Het Mo'Ment in Langenboom het idee geboren om de Divorced Dinners te organiseren.

Eenvoudig en gezond koken
Op zondagmiddagen komen mannen en vrouwen samen om te koken in de kookstudio van Het Mo'Ment. In de drie thema's 'Hollands', 'Italiaans' en 'Oosters' worden gerechten gekookt welke passen in een klein huishouden, maar ook snel en makkelijk te bereiden zijn. De gerechten zijn altijd zonder pakjes en zakje te maken, dus in de regel gezond, maar ook budget- en diepvries-vriendelijk. Zo leren de nieuwe singles niet alleen smakelijke gerechten koken, maar een mooie bijkomstigheid is dat tijdens het koken en eten Patricia als echtscheidingsspecialist aanschuift.

Raad en daad
Zij kan de gasten met raad en daad bijstaan en vragen beantwoorden die leven na de echtscheiding. De kookworkshops zijn niet alleen bedoeld om te leren koken voor een of twee personen, maar ook om in contact te komen met gelijkgestemde en ervaringen met elkaar te delen. Zo kan je als gescheiden ouder ook goed voor jezelf en de kinderen makkelijk leren koken, investeer je in jezelf en heb je ook nog eens een leuke middag.

Serie
Het eerste Divorced Dinner is op zondag 12 februari en wordt gevolgd door een workshop op zondag 5 maart en zondag 26 maart. De aanvang is om 15.00 uur tot 19.00 uur. De kosten zijn 45 euro per keer, maar boekt men voor de hele serie, dan is de totaalprijs 100 euro; Met een voordeel van 35,00 euro dus. Ook bij een Divorced Dinner aanschuiven? Meldt u dan vandaag nog aan via mo@hetmoment.info of info@wijscheiden.nl of bel Patricia Franken via tel. (0495) 32 56 15 of 06-33 80 89 09 of Monique Nelson via 06-51 11 00 82. Om iedereen de juiste aandacht en ruimte te geven is er een maximum ingesteld voor twaalf personen per workshop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant