Nagelstyliste Dayenne nu officieel Professioneel Gellak Specialiste.
Nagelstyliste Dayenne nu officieel Professioneel Gellak Specialiste.

Nagelstyliste Dayenne nu officieel professioneel Gellak Specialiste

Zakelijk 858 keer gelezen

BEUGEN | Dayenne Cornelissen draait sinds 2002 haar eigen professionele nagelsalon aan de Klaverkamp in Beugen. Steeds op zoek naar uitbreiding, vernieuwing en verbetering van haar producten en technieken in behandelingen, met het doel haar klanten zo goed mogelijk te helpen met een juist passend advies, kwam ze in aanraking met Crystal Nails Brabant.

Dayenne werd super enthousiast bij het zien van de mogelijkheden van gel, acryl en gellak producten van Crystal Nails. Nu wilde zij graag deze kwaliteit bieden aan haar klanten, en met succes! Na diverse trainingen en workshops, volgde er een praktijk- en theorie-examen en na dit met goed gevolg afgelegd te hebben, is ze nu officieel Crystalac Pro Salon. Dit houdt in dat ze met hun producten mag werken, en de Crystal Nails bijscholingen volgt. "CrystaLac is een product dat uitermate geschikt is voor mensen die graag mooie verzorgde nagels willen, maar geen acryl of gel willen of mogen en dat allemaal zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Gellak is inmiddels volwassen en de trend lijkt op dit moment een absoluut hoogtepunt te bereiken", aldus Dayenne.
Ook nieuwsgierig wat Nagelstyliste Dayenne kan betekenen? Ter kennismaking krijgen klanten tot en met 31 maart 20% korting op een behandeling met CrystaLac op de natuurlijke nagel. Maar iedereen kan natuurlijk ook nog steeds bij Dayenne terecht voor een behandeling met acryl of gel. Meer informatie of het maken van afspraak via tel. 06-22792774 of surf naar www.nagelstylistedayenne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant