Laat gratis foto's van dierbaren maken door Dries Smeets bij AH in Gennep.
Laat gratis foto's van dierbaren maken door Dries Smeets bij AH in Gennep.

Gratis fotoshoot bij Albert Heijn in Gennep

Zakelijk 583 keer gelezen

GENNEP | Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 januari komt Dries Smeets van Smeets Fotografie in Gennep gratis reportage's maken bij Albert Heijn aan het Wilhelminaplein in Gennep.

"Hadden we vorig jaar nog landelijke organisaties die dat kwamen doen, dit jaar hebben we voor een lokale ondernemer gekozen", vertelt Ruud van der Laan van Albert Heijn Gennep. "Ik ken Dries als een uitstekende fotograaf die in het verleden al het een en ander voor ons heeft mogen betekenen. Verder is Dries een goede klant in onze winkel. We hebben samen bedacht dat wat die landelijke organisaties kunnen, dat we dat zelf ook kunnen organiseren en wellicht nog beter."
De gratis fotoshoot is bedoeld voor iedereen; van jong tot oud. "Drie dagen reportages maken van uw dierbaren. Dus een voor een leuke set foto's van uw zoontje of dochtertje of een prachtige reportage van oma met de kleinkinderen. U bent van harte welkom."

Aandacht
Van der Laan voegt toe: "We hebben zelf de publiciteit geregeld. Via Facebook en in onze wekelijkse advertentie hebben we al een aantal weken aandacht geschonken aan de fotoshoot. De prijzen van de foto's zullen ook wat aantrekkelijker zijn dan andere jaren."
Dries Smeets is alle drie de dagen aanwezig in de winkel van 10.00 tot 18.00 uur. Wie op deze dagen verhinderd is, kan contact opnemen met Smeets Fotografie voor een andere afspraak.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant