De presentatie vindt plaats in Catharinahof in Grave.
De presentatie vindt plaats in Catharinahof in Grave.

Raad van Inspiratie presenteert (gedurfde) plannen voor Historisch Grave

Historie 322 keer gelezen

GRAVE | De Raad van Inspiratie (RvA) houdt op maandag 30 januari een presentatie van de plannen om Historisch Grave op de kaart te zetten.

Die RvA is in 2016 opgericht en kreeg als opdracht mee een groot, gedurfd doel te formuleren. Na een aantal intensieve bijeenkomsten heeft de RvA in december het gedurfde doel en de ideeën hoe dit vorm moet gaan krijgen, gepresenteerd aan de gemeenteraad. Nu zullen de ideeën met alle inwoners van Grave gedeeld worden, vandaar dat alle Gravenaren van harte zijn uitgenodigd voor een presentatie op maandag 30 januari om 19.30 uur in de theaterzaal van Catharinahof aan de Koninginnedijk.
Tijdens de avond zullen enkele leden van de RvA de presentatie verzorgen en verder zal projectmanager Karin Komdeur van Historisch Grave een presentatie verzorgen, waarbij de nadruk zal liggen op de verbinding van gemeente, RvA, inwoners en ondernemers. Er zal volop gelegenheid zijn om vragen te stellen. Na de presentaties zullen de plannen geconcretiseerd worden en daarbij zal nadrukkelijk de hulp ingeroepen worden van de aanwezigen. Aanmelden kan via RvI-Grave@hotmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant