Het team van Sharon's Schoonheidssalon. (foto: Betty Derikx)
Het team van Sharon's Schoonheidssalon. (foto: Betty Derikx)

'Dit is prachtige erkenning voor wat we hier doen'

Zakelijk 424 keer gelezen

BOXMEER | Sharon's Schoonheidssalon in Boxmeer behoort tot de 45 beste schoonheidssalons wereldwijd die het toonaangevende merk Nimue voeren. Het Zuid-Afrikaanse beautymerk had onlangs een mondiale verkiezing uitgeschreven voor de beste salons en de Boxmeerse salon van Sharon Jacobs behoort tot de internationale top. "Dit is natuurlijk een prachtige erkenning voor wat we hier doen", glundert ze.

Door Martijn Schwillens

De beloning voor Sharon is een bezoek aan Zuid-Afrika. "Er zijn vier salons geselecteerd", legt ze uit. "Voor de verkiezing moesten we een dossier inleveren met daarin onder andere testimonials van klanten, de Nederlandse distributeur en collega's en een casestudie van een specifieke behandeling van een probleemhuid, inclusief voor- en na foto's en een rapport. Ook moesten we onze productkennis aantonen. Als winnaar mag ik me nu International Skin Care Therapist noemen en later dit jaar naar Zuid-Afrika, waar een heel programma is uitgedacht. Onder andere een nieuwe productlijn voor anti-ageing wordt er gepresenteerd." Ze lacht: "En er is een galabal en we gaan natuurlijk ook op safari."

Erkenning
Sharon is echter vooral blij met de 'internationale erkenning' die deze Award met zich meebrengt. "Het is vooral een bevestiging dat we goed bezig zijn", weet Sharon, die in 2014 met haar salon al eens bij de beste drie van Nederland eindigde bij de Beauty Awards. "Wij zijn gestopt met algemene huidverzorging, omdat wij ons meer willen onderscheiden met behandelingen en producten voor gerichte huidverbetering. Natuurlijk hoort een stukje ontspanning en wellness erbij, maar iedereen die hier de salon verlaat, vertrekt met resultaat. Dankzij het merk Nimue bereiken wij zeer goede resultaten voor eigenlijk alle huidproblemen. Of het nu om pigmentvlekjes gaat of om rimpeltjes, chronische roodheid, anti-ageing en acne. Nimue werkt op natuurbasis en kent een veelzijdige lijn van producten en verschillende behandelingen."
Speciaal vanwege de gewonnen Award biedt Sharon's Schoonheidssalon tot en met 19 maart een aantrekkelijk South Africa VIP-arrangement voor 99,00 euro.
Meer informatie: Sharon's Schoonheidssalon, Burgemeester Verkuijlstraat 59, Boxmeer, tel. (0485) 32 47 09, mob. 06-12056668 of www.sharonsschoonheidssalon.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant