Therapeut Hein Geenen heeft zijn eigen Reiki praktijk gestart aan de Rijksweg in Mook.
Therapeut Hein Geenen heeft zijn eigen Reiki praktijk gestart aan de Rijksweg in Mook.

Reiki Mook: nieuwe praktijk in Mook

Zakelijk 359 keer gelezen

MOOK | Reiki is een energetische geneeswijze die door middel van handoplegging de energiestromen van lichaam en geest verbetert. Voor mensen met stress, burn-out verschijnselen, chronische pijn of andere klachten is het beslist de moeite waard om deze heilzame vorm van therapie te proberen. Reiki komt niet in de plaats van reguliere geneeskunde. Raadpleeg uw huisarts bij klachten.

"Doordat ik zelf al jaren te kampen had met klachten door mijn eigen operaties uit het verleden, ben ik na tal van zoektochten mijzelf gaan verdiepen in Reiki", zegt therapeut Hein Geenen van Reiki Mook. "Door Reiki op mijzelf toe te passen, merkte ik al snel de positieve uitwerkingen op mijn lichaam en geest. Ook mensen uit mijn directe omgeving met tal van verschillende vage klachten, mocht ik helpen vanwege mijn positieve ervaringen met Reiki. En dat pakte zo goed uit, dat ik in november 2016 mijn eerste graad Usui System heb gehaald en zodoende een eigen Reiki praktijk ben gestart aan de Rijksweg 65."
Reiki is een Japanse geneeskunst die in de 19e eeuw door Dr. Mikao Usui opnieuw ontdekt is. De traditie is echter al te vinden in 2500 jaar oude Sankriet-teksten. "Bij deze methode geef je spontaan de helende energie door aan een ander door handoplegging, waardoor de overdracht van de eigen geneeskracht van het lichaam wordt aangesproken."
Meer informatie: Reiki Mook, Rijksweg 65, Mook, tel. (024) 373 00 41, www.reikimook.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant